top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

Interim bij Aboriginal Business

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023

Aboriginal Business is een marketingbedrijf met zowel promotionele producten, als online- en offline marketing. Door de aanhoudende drukte, krapte op de arbeidsmarkt en twee verhuizingen, konden ze wel een handje bij gebruiken.


Het logo van Aboriginal Business

Met een onderneemster aan het roer waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen, is het niet zo gek dat het ont-zet-tend druk is bij Aboriginal Business.

"Aboriginals zijn de oudste mensen ter wereld. Zij zijn net als wij; back to basic, no nonsense. Ze hebben een boomerang. Als je die goed gooit, komt hij naar je terug. Zo werkt het ook met investeringen. Wij helpen bedrijven succesvol te investeren zodat zij sneller renderen"

Met deze filosofie helpt Aboriginal andere bedrijven om te floreren, is het niet met relatiegeschenken of kerstpakketten, dan wel met (online) marketing. Juist voor dit laatste werd onze hulp ingeschakeld.


eindsprint

We schrijven oktober. De hulp van BYB werd ingeschakeld zodat de rest van het bedrijf zich kon richten op de eindsprint: het vermarkten, verkopen en distribueren van kerstpakketten en relatiegeschenken.


Wij hebben ons beziggehouden met de secundaire bedrijfstak zodat ze bij Aboriginal gefocust en met volle overgave de eindsprint in konden zetten. Na krap drie maanden hebben wij ons terug getrokken en staan ze bij Aboriginal klaar om te knallen in 2023!

Commentaires


bottom of page