top of page
Decoratieve achtergrond met gekleurde vormen. Grote, groene cirkel.

CONSULTANCY

PROJECTMANAGEMENT EN BEDRIJFSONTWIKKELING

Deze uren zijn door jou als klant vrij in te vullen. Waar heb jij hulp bij nodig? Moet er nagedacht worden over een nieuwe strategie? Ben je toe aan een frisse wind door je marketing, vallen je sales tegen of moeten er handleidingen en procedures worden geschreven?

 

Wij doen niets liever dan het begeleiden van projecten en jouw bedrijf te helpen met de ontwikkeling. Vaak zit een ondernemer vast in een denkwijze waardoor voor de hand liggende oplossingen over het hoofd worden gezien. 

Hoe gaat jouw bedrijf groeien? Wat gaan wij doen aan de dingen waar jij tegenop ziet? Jij zit met vragen en wij hebben antwoorden.

 

Wij kijken graag met je mee en bieden hulp waar nodig.โ€‹

PROJECT MANAGEMENT

Ben jij bezig met een project dat niet zo soepel verloopt? Zoek je iemand die als een spin in het web de belangen van de stakeholders kan waarborgen?

โ€‹

Wij zijn de "vliegende keep" waar jij naar op zoek bent.

PROCESOPTIMALISATIE

Je nieuwe webshop staat online, maar de back-end is inmiddels echt een rommel. Je bent overgegaan naar de Cloud, maar er ontbreekt een structuur en workflow.

โ€‹

Mogen wij er even naar kijken? Een frisse blik doet wonderen.

CONTENT CREATION

Bezig met een tof project dat vastgelegd en beschreven moet worden? Wij gaan graag met je mee, camera en pen in de hand.


Voor deze service maken wij gebruik van freelancers en externe professionals.

PROCEDURES

Alle kennis zit in de koppies van jou en je collega's. Super fijn, maar niet als er iemand moet worden ingewerkt of de helft van je zaak op vakantie is.

โ€‹

Laat onze regelneven alles verzamelen, beschrijven en documenteren

ORGANISATORISCH

Constant wachtwoorden kwijt, het mailbestand is een rommel, je artikelgroepen staan niet goed in jouw boekhoudpakket en ga zo maar door.

โ€‹

We know, we know. Jij hebt hier allemaal geen tijd voor, wij wel.

GEWOON EVEN SPARREN

Je hebt een tof idee, gezeur met personeel of je weet gewoon even niet meer hoe je verder moet.

โ€‹

Bespreek het eens met ons. Wie weet kunnen wij jou nieuwe inzichten geven in je strategie, op het gebied van HR of algemene bedrijfsvoering.

bottom of page