top of page
Achtergrond strook in de BYB huisstijl, gekleurde elementen

OVER ONS

MARKETING EN INNOVATIE

ONDERNEMEN

Met een achtergrond in het MKB en na jaren ervaring in familiebedrijven hebben wij de nodige kennis vergaard om jouw bedrijf naar de volgende fase te helpen!

​

Wij worden enthousiast van het aanbrengen van structuur, het invoeren van oplossingen en het stroomlijnen van jouw organisatie. Jouw randzaken zijn onze hoofdzaken en wij kunnen niet wachten om alle losse eindjes op te knopen zodat de volgende stap kan worden gezet.

​

Jij als ondernemer moet kunnen ondernemen, laat de rest aan ons over.

Werkbureau

MARKETING

Onze studies en complete werkervaring is doordrenkt van sales en marketing. "Moving brands forward" doen wij dan ook middels off- en online marketing! Een nieuw reclamebord leveren, unieke branding verzorgen of het uitdenken van een marketing- plan en strategie doen wij dan ook graag.

​

Wij zijn bedreven in het optimaliseren van websites en kunnen content schrijven voor jouw sociale media kanalen.

INNOVATIE

Staat jouw website op pagina 4 van Google en ben jij voor je gevoel onvindbaar voor jouw klanten of potentieel nieuwe werknemers? 

Heb jij de behoefte aan een nieuwe strategie? Wij helpen jou verder met een marketingplan en voeren het gelijk voor je uit.

Dit alles doen wij door gebruik te maken van innovatieve technologieën zoals Artificial Intelligence. Wij kijken hoe markten zich ontwikkelen en zorgen ervoor dat jij mee gaat met de laatste trends.

Wij gaan jou niet vertellen hoe jij moet ondernemen, dat weet jij als geen ander. Maar als jij de bovenstaande cases herkent, een vergelijkbare irritatie hebt of gewoon heel erg de behoefte hebt om een nieuwe weg in te slaan, geef ons dan een belletje.

​

Wat mogen wij voor jou doen?

bottom of page