top of page
Decoratieve achtergrond met oranje en groene vormen

SOCIAL MEDIA

CONTENT CREATIE EN ADVERTEREN

MARKETING UITBESTEDEN?

Op zoek naar een partij die jouw online marketing activiteiten kan overnemen? Wij maken social media templates in de huisstijl van jouw bedrijf, tuigen een LinkTree op, maken een contentplanning en plannen jouw sociale media activiteit een maand vooruit. Wij voeren de content creatie uit door tekst te schrijven die bij de toffe foto- en videoproducties passen en adverteren voor jouw bedrijf op META of Google, mocht je dat willen.

โ€‹

Dit alles verdelen we in drie overzichtelijke abonnementen, maar we kunnen ook een custom pakket voor je samenstellen! Vraag naar de mogelijkheden.

Banana Pattern

MARKETING 1.0

Één post per week op Facebook, Instagram en LinkedIn.
 

Wij verzorgen de copywriting en gebruiken stock video- en fotomateriaal als je zelf niets aan kunt leveren. Dit noemen wij content creatie. Deze foto’s zijn in veel gevallen “voldoende” maar zullen niet altijd 100% aansluiten op jouw bedrijf.

โ€‹

Wij raden altijd aan om eigen foto- en videomateriaal te gebruiken, indien mogelijk.

โ€‹

โ€‹

โ€‹

€200,- per maand

hands Pattern

MARKETING 2.0

Meerdere posts per week, afhankelijk van je branche. Heb of wil je nog meer Social Media kanalen naast Facebook, Instagram en LinkedIn? Dan is dit inbegrepen.

 

Als extra op het basispakket maken we voor jou een kwartaalplanning en leveren we content aan voor een nieuwsbrief.


Zelf je foto- en video content aanleveren is uiteraard weer aan te bevelen, maar in overleg komen we graag langs om hiermee te helpen.

โ€‹

โ€‹

€325,- per maand

citroenen

MARKETING 3.0

Met het uitgebreide pakket mag jij van ons de volledige aandacht en service verwachten.

โ€‹

Naast meerdere social media posts per week, beantwoorden wij ook de vragen en opmerkingen die via jouw social media kanalen binnen komen. Kunnen wij de vragen niet gelijk beantwoorden? Dan ontvang jij ze uiterlijk 's avonds dezelfde dag via de mail.

Maak jij je zorgen om jouw foto- en videomateriaal? Wij brengen je graag in contact met onze video- en fotografen.

โ€‹

€450,- per maand

bottom of page