top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

Join the (Burger)Club

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023

Award-winning hamburgerrestaurant de Burger Club in Rotterdam heeft hun online marketingactiviteiten bij ons uitbesteed en wij zijn stoked๐Ÿ”ฅ

Groene hamburger tegen een zwarte achtergrond met daaronder de tekst "Burger Club"

Uiteraard zijn we gelijk aan de gang gegaan met het hosten van de reeds beschikbare content. Wij werken volledig vanuit de cloud en geven al onze klanten de mogelijkheid om hun bestanden bij ons op te slaan.


Social media never sleeps!

Dus wij hebben ervoor gezorgd dat er een naadloze transitie was en er een regelmatige stroom van online content werd gepost! Een styleguide en sjablonen ontbraken, dus ook die hebben wij verzorgd zodat de eenheid in de online uitingen is gewaarborgd.

Overzichtsfoto social media posts voor de Burger Club

Net als de rest van de horeca in Nederland, is ook de Burger Club naarstig op zoek naar personeel. Een LinkedIn pagina was nog niet aanwezig, dus die werd snel opgezet. Binnen twee uur hadden we de eerste sollicitant binnen. Dezelfde avond werd een afspraak ingepland en de volgende dag kwam ze langs voor het sollicitatiegesprek. Laat dat snelle schakelen maar aan ons over.


Goed personeel kun je nooit genoeg hebben, dus bij deze grijpen we de kans nog een keer aan! Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij Rotterdams beste hamburgerrestaurant? Neem dan contact met ons op!


Comments


bottom of page