top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

Aan de slag bij Nicari

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023

Van eerste werkgever naar eerste opdrachtgever, Nicari en Bump Your Brand hebben geschiedenis.

Het logo van Nicari

Een beetje valsspelen, zo voelde het. De eigenaar van Nicari Laminations heeft niet geheel toevallig dezelfde achternaam als ondergetekende. Het familiebedrijf dat al 30 jaar actief is in de grafische sector, is onze eerste opdrachtgever en daar zijn wij maar wat blij mee!EEN NIEUW BEGIN

"De website moet worden aangepakt, back-end vernieuwen, prijzen zijn niet meer up-to-date en we hebben een nieuw administratieprogramma."

Wij hadden ons werk goed uitgemeten gekregen van Nicari. De tekstuele content op de website was dringend aan vernieuwing toe dus zijn we begonnen met de nodige copywriting. Uiteraard houden we rekening met de SEO en pakken we alle teksten op, zelfs de bestandsnamen van de gebruikte afbeeldingen zijn onder de loep genomen.


Naast alle teksten zijn de afbeeldingen geüpdatet, is er video content gemaakt en zijn we actief begonnen aan een social media campagne. De nieuwspagina is volledig bij de tijd en de huisstijl is subtiel gewijzigd.


De website, inclusief webshop, is weer op de rit en de komende periode gaan we besteden aan het inrichten van het nieuwe administratieprogramma.


schoon schip maken

Nicari heeft gekozen voor een constructie waar BYB op consultancy basis 16 uur in de week op locatie aan het werk is. De bezem gaat er doorheen met een frisse wind er achteraan. Zodra alles op rolletjes loopt gaan ze over naar één van de marketing abonnementen en wordt het aantal consultancy uren teruggedraaid.


Een BUMP YOUR BRAND schoolvoorbeeld.

Comments


bottom of page