top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

De webshop opnieuw uitgevonden

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023

Marktkaarten.nl - zo'n typisch idee waar je maar nét op moet komen. De ondernemers achter deze webshop zagen een vraag in de markt die onbeantwoord bleef en sprongen daar op in. De webshop draait leuk, maar het loopt nog geen storm. Tijd voor verandering.



Het logo van Marktkaarten.nl

Samen met de ondernemers hebben wij bekeken welke stappen er moesten worden gezet om dit project van de grond te krijgen.


Ondernemen pur sang

“De markt; een dinosaurus, maar relevanter dan ooit met de hoge vergrijzingsgraad.”

Voor deze webshop, onderdeel van een grotere firma, is gekozen om aparte social media kanalen op te zetten en te snijden in het assortiment dat werd aangeboden. Extra aandacht is gegeven aan het type ondernemer en klant dat te vinden is op de markt - een tiktok kanaal hebben wij daarom maar niet aangemaakt.



Meer dan social media

Verder is het logo in een nieuw jasje gestoken, zijn er campagnes aangemaakt en loopt er een referentie-actie. Verder kunnen meer dan 10.000 ambulante handelaren een introductiecode verwachten waarmee zij hopelijk afscheid kunnen nemen van de ouderwetse, handgeschreven kaarten.


Naast deze webshop voor zelfstandige ondernemers, bouwt de organisatie achter marktkaarten.nl ook portalen voor groothandelaren en franchisegevers. Meer informatie hierover volgt snel!



bottom of page