top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

Bump Your Brand goes SEO!


Het logo van BYB, natuurlijk voorzien van een alt-tekst tbv de SEO!

Moving brands forward; nu ook in zoekmachines

Bij Bump Your Brand vinden we een aantal dingen belangrijk:

  • Lekkere koffie

  • Vrijdagmiddagborrels

  • Onze opdrachtgevers zo goed en volledig mogelijk vooruit kunnen helpen

Met die eerste twee zat het wel goed (oké, met die derde ook), aan de derde mogen we sinds kort wéér een mooie dienst toevoegen: Zoekmachineoptimalisatie! Zo kunnen we jouw bedrijf nog beter op de digitale kaart zetten.


Say what? SEO!

SEO staat voor Search Engine Optimization. In Jip en Janneke-taal: met goede SEO zorg je voor een betere vindbaarheid van je website in grote zoekmachines zoals Google. We hoeven jou niet te vertellen hoe belangrijk Google de afgelopen jaren is geworden. Zelf zal je deze zoekmachine ook al snel gebruiken als je iets op wil zoeken. Maar hoe vaak klik je daarbij door naar de tweede pagina met zoekresultaten? Niet toch? Juist daarom is het zo belangrijk om met jouw bedrijf hoog in de resultaten naar boven te komen.


Om onze opdrachtgevers ook hierin beter te kunnen bedienen, hebben wij ons vastgebeten in de materie zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld technische aanpassingen doorvoeren aan jouw website, zorgen voor meer verwijzingen naar je website door middel van linkbuilding en het online verkeer tracken via Google Analytics.


Hebben we dit zomaar even op een regenachtige zondagmiddag geleerd door middel van wat Youtube-filmpjes? Nee, we hebben hier een serieuze opleiding in gevolgd en deze met eindcijfer 9 afgerond.


SEO - the way to go

Wat doen we eigenlijk als we aan de slag gaan met SEO voor jouw website? Zonder gelijk alle bedrijfsgeheimen op straat te gooien kunnen we in ieder geval vertellen dat we een plan van 11 kantjes uitwerken en de volgende onderdelen aanpakken:

  • Een interne- en externe zoekwoordanalyse;

  • Écht alle META data pakken we aan;

  • We schrijven en optimaliseren je copy;

  • Al je sociale media kanalen worden onder de loep genomen;

  • We stellen een linkprofiel op en gaan deze uitbreiden;

  • We zorgen dat de code van je website up-to-date is;

Met onze volledige SEO dienst pakken we alle onderdelen van jouw content- technisch- en populariteitsaspect op jouw website aan!


Van backlinks tot copy schrijven, wij doen alles voor jouw SEO optimalisatie.

Bij een aantal opdrachtgevers hebben we SEO ondertussen al succesvol toegepast. Zo is de content op de website van Nieuwenhuizen Daktechniek B.V. al grondig onder handen genomen om de online vindbaarheid te verbeteren. Ook voor de toppers bij Nicari B.V. zijn we momenteel druk bezig met de nieuwe website, waarbij we uiteraard meteen de SEO aanpakken. Zeker met een nieuwe website wil je natuurlijk wel gevonden worden!Ook voor jouw bedrijf

Wil je ook beter vindbaar zijn met jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Comments


bottom of page