top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

Project management: Lidmaatschap VEBIDAK voor Nieuwenhuizen Daktechniek B.V.

Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf wil Nieuwenhuizen Daktechniek B.V. niets liever dan dit ook uit te stralen richting (potentiële) opdrachtgevers. Een toffe website en goede reviews zijn daarbij belangrijk, maar een lidmaatschap van een toonaangevende brancheorganisatie geeft toch dat extra stukje vertrouwen.


Het logo van Vebidak

Waar begin je?

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar waar begin je? Als ondernemer heb je het al druk genoeg met het dagelijkse reilen en zeilen van jouw bedrijf. Zo heb je minder tijd om de lijst van toelatingscriteria door te spitten en de juiste contactpersonen op te sporen. Zo ook bij Nieuwenhuizen Daktechniek B.V.


Project management en organisatorisch vermogen

Een van hun wensen was om lid te worden van VEBIDAK, dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Wij van Bump Your Brand hebben dit proces volledig uit handen genomen. Project management is niet alleen het beheren en bewaken van B2B projecten, maar ook het begeleiden van interne projecten. Hoe zag dit proces er ongeveer uit?

  • Contact opnemen met VEBIDAK;

  • RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) met alle zichtbare en onzichtbare risico’s;

  • Het opstellen van een Plan van Aanpak met uit te voeren actiepunten;

  • Het in kaart brengen van de organisatie;

  • Het schrijven van de benodigde protocollen;

  • Het opstellen van procedures;

  • Het aanleveren van alle benodigde documentatie.

Om de hele RI&E op te stellen, de ontbrekende punten in het Plan van Aanpak te omschrijven én alvast procedures en protocollen op te schrijven vergt tijd. Erg veel tijd. Wij houden een helikopter view en bewaken de voortgang.


Het certificaat dat de lidmaatschap van Vebidak bewijst, staat trots op de balie

Waarom lid worden?

Lid worden doe je niet alleen voor dat mooie certificaat wat je aan de muur kunt hangen of dat logootje wat je aan je website mag toevoegen. Lid worden van een brancheorganisatie doe je om aan je opdrachtgevers kenbaar te maken dat jouw bedrijf zijn zaakjes op orde heeft op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Zeker binnen de dakdekkersbranche moet er veel aandacht zijn voor scholing, veilige arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en milieu. Zonder hieraan te voldoen, mag je als dakdekkersbedrijf bijvoorbeeld geen lid zijn van VEBIDAK.


Bovendien zorgt het lidmaatschap ervoor dat je als onderneming een voorsprong hebt op

het gebied van kennis, vakbekwaamheid en deskundig advies.


Op zoek naar een project manager?

Wil je met jouw bedrijf ook graag lid worden van een branchevereniging of wil je een bepaald keurmerk mogen uitdragen? Ook deze aanvragen kunnen wij je uit handen nemen!


Het kan nogal een uitzoekwerk zijn om erachter te komen waar je moet zijn en nog belangrijker: waar jouw bedrijf aan moet voldoen. Maar het is zonde om dit te laten liggen, want keurmerken en lidmaatschappen geven de consument vertrouwen. Neem contact met ons op zodat wij je óók hierin kunnen ontzorgen.


댓글


bottom of page