top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

DUURZAME SAMENWERKING MET FALCO LINES


BIG ENOUGH TO SERVE - SMALL ENOUGH TO CARE


Logo Falco Lines
Het groene hart van Falco Lines zit verborgen achter hun grijs-blauwe logo.

Het had de slogan van Bump Your Brand kunnen zijn, maar het is toch echt die van Falco Lines! Deze zomer zijn we gestart voor weer een mooie nieuwe opdrachtgever en sindsdien mogen we onze vrienden van Falco Lines toevoegen aan de Bump-familie. Benieuwd wat wij voor ze mogen doen?
VAN BLAUW TOT GROEN

Falco Lines is een relatief jong bedrijf: gestart in 2013 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 15 medewerkers en 130 charters op de weg. Zij richten zich op het vervoer van goederen binnen de Europese Unie. Het onderscheidend vermogen van deze logistieke dienstverlener zit ‘m in de goede communicatie en timemanagement, en dat gaat ze goed af.

Het team van Falco Lines in Nederland
Het team van Falco Lines in Nederland

Loopt op rolletjes, zou je dus wel kunnen zeggen. Maar toch kunnen wij ook hier een mooie bijdrage leveren. De beeldkenmerken van Falco Lines zijn dan wel blauw met grijs - diep van binnen is het bedrijf namelijk hartstikke groen! Falco Lines zet zich in om een betere wereld achter te laten en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maar hoe draag je deze boodschap het beste uit naar de buitenwereld? Bump Your Brand to the rescue!


DUBBEL D: DUURZAME DOELEN

Alle 193 landen die lid zijn van de Verenigde Naties hebben de zogenaamde Sustainable Development Goals aangenomen. Dit zijn 17 doelen die bijdragen aan het bouwen van een groenere, eerlijkere en betere wereld. Denk hierbij aan betaalbare en duurzame energie, gendergelijkheid en het verminderen van ongelijkheid.


Armoede ‘even’ de wereld uit helpen, dat doe je natuurlijk niet in je eentje. Maar als bedrijf zijnde kun je wel je steentje bijdragen. En het mooie is dat, als je als bedrijf zijnde kiest voor de logistieke dienstverlening van Falco Lines, je indirect dus ook mee profiteert van alle bewuste keuzes die zij maken. Hoppatee!

De SDG's waar Falco Lines zich initieel op stort.
De SDG's waar Falco Lines zich initieel op stort.

Des te belangrijker dus om goed duidelijk te maken wat Falco Lines bijdraagt aan deze doelen. Zo wordt het kantoor in Polen volledig door vrouwen gerund en is Falco Lines intensief bezig met het verminderen van haar emissie. En dat is nog maar de top van de ijsberg - die we natuurlijk niet laten smelten!


DE GRENS OVER

Voor deze opdrachtgever gaan we dus aan de slag met het uitwerken en uitdragen van de Sustainable Development Goals van de VN, onder andere met een hippe bedrijfspresentatie en doeltreffende marketing. Ook gaan we maandelijks de Social Media marketing verzorgen, inclusief doorplaatsing op de website van Falco Lines zelf. Hierbij gaan we ook de grens over; naast de welbekende kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn zullen we ook content gaan delen op het Duitse platform XING.
KOFFIE?

Wil je met jouw bedrijf ook deze belangrijke stap zetten? Schenk de koffie dan maar vast in; we komen graag bij je langs!

Comments


bottom of page