top of page
AEnB2UrpaigDUpXtrYy-Jx6-arU-X6tpJWR_6QnF-jOzdtqVJHp1up6BUDnGUH1QHcIsJoo76hwDNh3xLMQOiWTlWN
  • Foto van schrijverRonald Schouten

Online marketing voor Burger Logistic Services


Het logo van Burger Logistic Services


Wil je de wereld binnen handbereik?

Dat is de veelbelovende pay-off van Burger Logistic Services. Dit Rotterdamse bedrijf valt onder de Royal Burger Group, nog zo’n Rotterdams bedrijf dat dit jaar maar liefst 287 kaarsjes uit mag blazen. Met meerdere kantoren in ongeveer een dozijn landen, honderden werknemers en letterlijk eeuwen aan ervaring, is het een hele eer om met de online marketing van dit indrukwekkende bedrijf aan de gang te mogen gaan!


Online marketing

Net als bij zoveel andere bedrijven was er binnen Burger Logistic Services ook niemand verantwoordelijk voor de online marketing. Het algemeen management gaf er wel aandacht aan, maar het was logischerwijs nooit een hoofdzaak.


Zo kregen de social media kanalen niet de aandacht die ze verdienen, en is de website vooral informatief maar niet uitnodigend of uitdagend. De website hebben we even gelaten voor wat het is en we hebben ons vooral gefocust op de branding en uitstraling.Social media

Onder Burger Logistic Services vallen een aantal zusterbedrijven, zoals Burger Warehousing, Burger Marine Forwarding en CCI Logistics. Voor al deze bedrijven moest een online aanwezigheid worden gecreëerd op social media.

Logo van CCI Logistics


Content creatie

Er is gekozen om aparte content templates te creëren voor de diverse bedrijven, maar de activiteit onder te brengen onder één account - dat van Burger Logistic Services. Enerzijds om duidelijkheid te creëren, anderzijds om de kosten te besparen en efficiënt met de middelen om te gaan. Één bedrijf digitaal op de kaart zetten is in deze branche al uitdagend genoeg, laat staan vier!


Burger heeft gekozen voor het marketing 2.0 pakket waarmee ze zijn verzekerd van posts op alle bekende social media kanalen en een kwartaalplanning. Deze planning wordt regelmatig overlegd en de content ter goedkeuring naar de klant gestuurd. Uiteraard is er genoeg ruimte voor flexibiliteit en wordt er door de collega’s van Burger goed meegedacht over de content.


Een natuurlijke groei

De LinkedIn pagina van Burger Logistic Services groeit gestaag door en met steeds meer nieuwe input vanuit de firma kan een grotere groei richting het najaar worden gerealiseerd.

Groeistatistieken Burger Logistic Services Linkedin


Hulp nodig bij jouw online marketing?

Is jouw “online presence” ook toe aan een boost? Zoek jij een partij die jouw online marketing en social media content kan verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Comments


bottom of page